Donderdag 2 februari 2017

Schoolfotograaf Op 20 februari komt de schoolfotograaf weer op school om alle kinderen op de foto te zetten. In verband met de Wet op de Privacy zullen wij aan alle ouders binnenkort in een aparte brief toestemming vragen voor het maken van de klassenfoto.   De betaling van de schoolfoto’s gaat dit keer buiten de school om. U kunt de foto’s direct aan de fotograaf betalen. Hiervoor heeft de fotograaf wel uw adres nodig. Wij vragen dus in deze brief ook uw toestemming om het adres van uw kind met de fotograaf te delen. Uiteraard worden deze gegevens vertrouwelijk behandeld. Schoolfonds Heeft u het schoolfonds nog niet betaald? Wilt u dit dan zo snel mogelijk doen.  U kunt het bedrag overmaken op rekeningnr. NL61 RABO 0118 9382 23 t.n.v. “Stichting BOOR MR” of contant betalen bij de directie. Bijeenkomsten Ouderlokaal Heeft u deze al in agenda staan? 8 februari 8.30 uur: Wijkteam (luisteren) 15 februari 8.30 uur: KLIK (gezondheid) 17  februari 8.30 uur: Visie (pesten) Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Wil uw kind graag voetballen of gitaar leren spelen en is het voor u niet mogelijk om de contributie of de lessen te betalen, dan kan het Jeugdsportfonds of Jeugdcultuurfonds bijdragen. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij juf Jennifer (schoolmaatschappelijk werk) op dinsdag in de IB-kamer.  Tuinman Op het kleuterplein worden de perken met planten en struiken iedere dinsdagmiddag bijgehouden door een vrijwilliger. Hierdoor ziet het plein er verzorgd uit.  Wij zijn dan ook heel blij met de inzet van Gerrit-Jan!