Dinsdag 4 oktober 2016

Voorlichtingen van Frontline in het ouderlokaal Bureau Frontline komt de komende tijd voorlichting geven in het Ouderlokaal. U kunt vast in de agenda zetten: woensdag van 08.30 tot 10.30 uur. 5 oktober:            Cyberpesten 2 26 oktober:          Financiële opvoeding 1 9 november:          Financiële opvoeding 2 23 november:        Social Media 1 7 december:          Social Media 2 Verkiezingen MR Vorige maand hebt u kunnen stemmen op kandidaten voor de oudergeleding van de Medezeggenschapsraad. De stemmen zijn door de Verkiezingscommissie geteld en de ouders van de school hebben gekozen voor Mijke Withagen en Anoeshka Mangru. Hiermee is de MR weer compleet! De oudergeleding bestaat uit: Melike Ozan, Mijke Withagen, Anoeshka Mangru, Brian Wongsodikromo en Adeel Hussain Voorleesexpres Op 28 oktober om 8.30 uur is er, voor de ouders in het Ouderlokaal, een voorlichting over voorlezen en helpen met huiswerk. Natuurlijk bent u van harte welkom. Op tijd komen De meeste kinderen zijn iedere dag mooi op tijd op school! De eerste bel gaat om 8.15 uur en om 8.20 uur starten de lessen. Na 8.20 uur de klas in komen zonder geldige reden, is dus te laat. Te laat komen, is storend voor de leerkracht en de andere kinderen, bovendien is het ook niet prettig voor uw kind. Wij verzoeken u dus ervoor te zorgen dat uw kind op tijd op school komt.  Te laat komen is een vorm van ongeoorloofd verzuim.   Daarnaast is het zo dat wij 12 keer te laat komen, moeten melden bij Leerplicht als ongeoorloofd verzuim. Nog een goede reden dus om de wekker op tijd te zetten. Tennistoernooi Woensdag 21 september hebben enkele kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 meegedaan aan het tennistoernooi van Lekker Fit!. Manal uit groep 6A heeft zich geplaatst voor de finale in Ahoy in juni 2017. Knap gedaan, Manal! Schoolfonds Denkt u aan het betalen van het schoolfonds of het invullen van de strook als u in termijnen wilt betalen? Als u voor 1 november betaalt, betaalt u slechts € 42,--.  U kunt het bedrag overmaken op rekeningnr. NL61 RABO 0118 9382 23 t.n.v. “Stichting BOOR MR” of contant betalen bij de directie.