Donderdag 12 oktober 2017

Verfwerk

Na de opknapbeurt van de vloeren, zijn nu alle muren in de school aan de beurt om geverfd te worden. Dit zal in de vakanties gaan gebeuren en er wordt in de Herfstvakantie gestart met de begane grond en het trappenhuis. De leerlingen van de groepen 1/2 hebben vrijdag 13 oktober en maandag 23 oktober vrij zodat de lokalen kunnen worden leeg geruimd en weer ingeruimd.

Leerlingenraad

Woensdag 11 oktober is de leerlingenraad van obs Charlois voor de eerste keer bij elkaar geweest! In de leerlingenraad zijn de groepen 6 tot en met 8 vertegenwoordigd door 1 of 2 leerlingen uit de groep. De groepen hebben hun vertegenwoordiger zelf gekozen. Dit zijn de vertegenwoordigers: Shevainely (6A), Mouhamin (reserve 6A), Lisandro (6B), Chaimae (reserve 6B), Bilal (7A), Rayonne (reserve 7A), Youssra (7B), Youssef (reserve 7B), Mirza (8) en Selim (8), Roumaissa (reserve 8)

Schoolsportvereniging

Na schooltijd worden er verschillende sporten aangeboden waar uw kind aan kan deelnemen. (Schoolsportvereniging), zoals voetbal, taekwondo, judo, turnen en dancefitness. De trainingen worden gegeven in de gymzaal van school of elders dichtbij in de wijk. Voor deze sporten moet er contributie betaald worden. Indien dit voor u problemen oplevert, kunt u samen met meester Patrick of mevrouw Jennifer (schoolmaatschappelijk werk) kijken of u in aanmerking kan komen voor een tegemoetkoming in de kosten.

Voor meer informatie over de sporten na schooltijd en/of betaling van de contributie kunt u terecht bij meester Patrick en meester Berend. (Gymleerkrachten Lekker Fit).

Komende herfstvakantie een dagje weg?

Op Goedkoop-treinkaartje.nl vindt u de leukste dagjes uit gecombineerd met een voordelig treinkaartje. Kinderen reizen voor € 2,50 met u mee middels een NS Railrunner.

Herfstvakantie

De leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 hebben vakantie van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober. Zij worden maandag 23 oktober weer op school verwacht.

Wij wensen iedereen een PRETTIGE HERFSTVAKANTIE