Maandag 4 december 2017

Foto’s

In verband met de Wet op de Privacy is het niet toegestaan dat ouders op school of op het schoolplein foto’s of filmpjes maken van activiteiten. Wilt u toch graag een foto van uw eigen kind, dan kunt u van te voren overleggen met de leerkracht. Dit geldt natuurlijk ook voor tijdens het Sinterklaasfeest.

Staking

Zoals het er nu naar uit ziet, zal er ook op onze school op 12 december door veel leerkrachten gestaakt gaan worden voor een lagere werkdruk en een hoger salaris. Wij adviseren u rekening te houden met een mogelijke sluiting van de school en alvast te zorgen voor opvang van uw kind(-eren).

Begin volgende week brengen wij u definitief op de hoogte!

Wist u dat?

Alle rapportgesprekken achter de rug zijn. Was u verhinderd, dan kunt u een afspraak maken bij de leerkracht.

Er van veel groepen berichten verschijnen in  onze app Schoolpraat en u deze app gratis kunt downloaden.

De kinderen van de groepen 1 tot en met 8 dinsdag 5 december om 12 uur vrij zijn.

De Sint dan natuurlijk wel bij ons langs is geweest.

Afgelopen nacht de Rommelpiet in een aantal groepen op bezoek is geweest.

Het schoolfruit weer iedere week netjes over de groepen wordt verdeeld door een aantal moeders en wij deze moeders hiervoor hartelijk bedanken.

Juf Monique Colijn een mooie dochter heeft en nog een paar weekjes van haar verlof kan genieten, maar er zin in heeft weer te beginnen.

Juf Sanne ook een prachtige dochter heeft en in januari weer gaat starten.

Juf Anny alle rapportgesprekken nog heeft gevoerd en nu aan het genieten is van haar zwangerschapsverlof.

Korte wachtlijst groep 0

Goed nieuws! Onze groepen 0 voor kinderen van 2 tot 4 jaar hebben een korte wachtlijst. Voor informatie en inschrijvingen kunt u terecht op

www.derotterdamsepeuterschool.nl of bellen naar

010-4771009.

Basketbaltoernooi

Op woensdag 22 november hebben we met een jongens- en een meisjesteam deelgenomen aan de voorronde van het basketbaltoernooi in Charlois. Beide teams hebben zeer goed en sportief gespeeld waarbij de jongens uiteindelijk 3e zijn geworden en de meisje 2e!
Goed gedaan jongens en meisjes. Op naar het volgende toernooi!!