Maandag 5 februari 2018

Zandbakken

Vorige week is het zand in de zandbakken op het kleuterplein vervangen door lekker fris, nieuw zand. De kinderen van de groepen 1,2 kunnen weer heerlijk in de zandbak spelen.

De brandweer op bezoek

Vrijdag is een echte brandweerauto met brandweermannen op bezoek geweest voor de groepen 1,2. Alle kinderen mochten in de auto kijken, de sirene ging aan en er werd echt met water gespoten. Zo is werken en leren over beroepen wel heel erg leuk!

Studiedag

Woensdag 7 februari is er een studiedag voor het team. Alle leerlingen van de groepen 1 tot en met 8 zijn deze dag vrij.

Schoolfruit

Ook dit schooljaar krijgen alle kinderen drie keer in de week groente of fruit vanuit het door de EU gesubsidieerde schoolfruit-programma. Deze week komt er voor iedereen appel, peer en meloen. Dat wordt weer smullen!

Schoolfotograaf

Maandag 12 februari komt de schoolfotograaf weer langs op school. Alle kinderen gaan alleen en met de hele groep op de foto en na schooltijd gaat groep 8 met het team op de foto voor de schoolverlatersfoto.

Natuurlijk kan dit alleen als u toestemming heeft gegeven voor het maken van deze foto’s. Heeft u dit niet gedaan of twijfelt u hieraan, dan kan de groepsleerkracht dit voor u nakijken.

De foto’s zullen op een later tijdstip in de Ouderkamer te bewonderen en te koop zijn.